Als het aankomt op audiovisuele systemen, hebben bedrijven apparatuur, design en installatie nodig die zijn ingericht op de commerciële omgeving. Ervaring en expertise doen ertoe, dus het is goed om te weten dat Mood meer audiovisuele systemen heeft ontworpen en geïnstalleerd dan wie dan ook in de wereld. Helder, toch?

SOUND SYSTEMS

Ongeacht waar, goede muziek verdient de hoge kwaliteit van een professioneel ontworpen en geïnstalleerd sound system. Met professionele lokale installateurs en partnerships met fabrikanten als Bose Pro en Apart Audio, zijn we in staat om exceptionele professionele Sound Systems te leveren, waar dan ook.

GEÏNTEGREERDE AV

Onze experts maken zelfs de meest complexe AV projecten eenvoudig. Van design tot apparatuurkeuze en aanschaf, we begeleiden je door het gehele proces. Ongeacht de schaal van het project, Mood levert one-stop-shop support.

MUZIEKSYSTEMEN

Van internet-based devices en muziekstreaming tot een CD of complete muziekcomputer, onze leveringstechnologie past zich aan op jouw behoeften. Hoe je jouw muziek ook wil ontvangen, Mood heeft flexibele en betrouwbare platforms die speciaal voor zakelijk gebruik zijn ontworpen.

Sound Masking

Bescherm de privacy van klanten en patiënten, stimuleer het samenwerken tussen collega’s, boost concentratie en voldoe aan HIPAA en andere normen – cruciale factoren in financiële-, medische- en kantooromgevingen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.