Over Karl Lagerfeld

Als modemerk weerspiegelt Karl Lagerfeld de kenmerkende creatieve visie van zijn naamgenoot. Mode-icoon Karl Lagerfeld was een van de meest gevierde ontwerpers van de 21ste eeuw, erkend door zijn donkere bril en gesteven kragen en bekend om zijn tijdloze, verfijnde stijl in prêt-à-porter mode voor mannen en vrouwen.

Dankzij aanbevelingen van diverse fashionmerken, werd Mood voorgedragen als de perfecte in-store media partner om een exclusieve soundtrack voor de wereldwijde Karl Lagerfeld boutiques te ontwikkelen.

Mood Media werd voorgedragen als de perfecte in-store media partner om een exclusieve soundtrack voor de wereldwijde Karl Lagerfeld boutiques te ontwikkelen.

Onze aanpak

De music designers van Mood Media creëerde een sound, met bekende en minder bekende artiesten, dat past bij het unieke imago van Karl Lagerfeld, waarin de nadruk ligt op de stemming en het tempo. De tailor made soundtrack is te horen in alle boutiques in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Qatar, China en het Verenigd Koninkrijk.

Het resultaat

Nu de muziek perfect aansluit bij het merk, werd het team aangemoedigd nog een stapje verder te gaan in de zintuiglijke beleving. In de boutiques in London, Berlijn en Doha worden shoppers verwelkomd met een heerlijke geur en in de flagshipstore in Düsseldorf is het trappenhuis verrijkt met grote LED schermen. Klanten worden daar geïnspireerd met beelden van de prêt-à-porter collecties, accessoires, parfums, horloges en uiteraard zonnebrillen.VERTICALE MARKT


Retail

AANTAL LOCATIES


20

OPLOSSINGEN


Custom Music, Geur, AV systemen