Over Growler USA (Austin, TX)

Growler USA, opgericht door een buitengewone passie en respect voor ambachtelijk gebrouwen bier van wereldklasse en onvergetelijke beleving vanuit hun bruisende bierlokaal in het centrum van Austin. Zowel inwoners als toeristen stappen graag binnen naar de lange bar met een uitgestrekte muur van glanzende zilveren kranen, waar ze geweldige gesprekken voeren en genieten van verse pils, bier en ciders vanuit de Verenigde Staten.

De uitdaging

Growler USA gaat over meer dan alleen geweldig bier – het is een sociaal aantrekkelijke, maar toch gepersonaliseerde beleving. Om die beleving te verbeteren en op een dieper niveau met hun klanten in contact te komen, zocht dit ambachtelijke biermekka naar een oplossing voor professionele muziek die het hart en ziel van het merk zou weerspiegelen en tegelijkertijd waarde voor de klant zou toevoegen. En in de levenskracht van het schuimende bier waar ze zo van houden, wilde Growler USA volledige controle over hun muziekprogramma’s en de mogelijkheid om het op elk gewenst moment aan te passen.

Voor Louis Mejia is Mood Mix Pro de droom van iedere manager als het gaat om het aansturen van de muziek in Growler’s USA in Austin, TX. En zijn klanten vinden het geweldig om in de stemming te komen met Mood Social Mix.

“Mood Mix Pro & Social Mix is de perfecte muziekoplossing voor ons bedrijf. We hebben nu toegang tot een verbazingwekkende hoeveelheid muziek die we zelf kunnen mixen. Deze custom afspeellijsten kunnen vervolgens eenvoudig worden gepland voor verschillende dagen of tijden, afhankelijk van mijn klantverkeer. Het is gemakkelijk te gebruiken en onze klanten zijn dol op de Social Mix-functie. Ze mogen deelnemen aan de muziekbeleving en hun innerlijke DJ kanaliseren. ”

Corey Matthews

Assistant General Manager, Growler USA of Austin

Onze aanpak

Als de toonaangevende leverancier van muziek voor zakelijk gebruik, bracht Mood het belangrijkste ingrediënt voor de persoonlijke beleving die Growler USA wilde brouwen: muziekstreaming via Mood Mix Pro. Deze hybride muziekstreaming-oplossing is exclusief ontworpen voor bedrijven en biedt snel en eenvoudig toegang tot ‘s werelds grootste database met volledig gelicentieerde muziek. Geautoriseerde gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 150 professioneel ontworpen muziekprogramma’s of eenvoudig hun eigen custom muziekprogramma samenstellen met behulp van de intuïtieve control-site van Mood. Van daaruit kunnen de programma’s ook per dag, week, uur of minuut worden ingepland. Samen met deze verbeterde streaming-oplossing komt een unieke interactieve functie genaamd Social Mix, waarmee gasten en werknemers de live afspeellijst kunnen bekijken en kunnen stemmen op de nummers die ze willen horen. De nummers met de meeste stemmen komen bovenaan de afspeellijst te staan en bieden een leuke manier voor klanten om de Growler USA-beleving te personaliseren.

Het resultaat

Growler USA kan niet gelukkiger zijn met hun muziekoplossing van Mood. Het management is lyrisch over het enorme aantal genres en de interactie die deze oplossing biedt en ze zijn blij de volledige controle over hun muziek in het bierlokaal te hebben. Volgens Louis Mejia – General Manager bij Growler USA in Austin – zijn hun klanten aangenaam verrast met de mogelijkheid om de afspeellijst te bekijken en inspraak te hebben in de volgorde van de nummers, dankzij Social Mix. Velen zijn zelfs nog meer onder de indruk van het feit dat ze deze functie gratis kunnen gebruiken.


VERTICALE MARKT

RestaurantsOPLOSSINGEN

Muziek - Mood Mix Pro, Social Mix