Over The Verve – Crowne Plaza Hotel

The Verve – Crowne Plaza Hotel, eigendom van en geëxploiteerd door de Distinctive Hospitality Group (DHG), is een stijlvol en verfijnd full-service hotel dat naar een onvergetelijk verblijf in de regio Boston streeft. Met luxe accommodaties, een kwalitatief restaurant, prachtige vergader- en evenementruimtes en ongelooflijke service, is elk element ontworpen om aan elke behoefte te voldoen en iedere verwachting te doen overtreffen.

De uitdaging

Mood Media heeft eerder met de Distinctive Hospitality Group aan de gastbeleving voor andere locaties mogen meewerken, daarom benaderde DHG ons wederom om de onlangs gerenoveerde The Verve te transformeren tot een waar eerbetoon aan de popcultuur van de twintigste eeuw.

Een zeer gespecialiseerd team van Mood-technici bracht het audio/video ontwerp in nog geen 90 dagen tot leven.

Onze aanpak

Mood Media werkte nauw samen met DHG en zijn team van architecten en interieurontwerpers om de 17.000 vierkante meter openbare ruimte opnieuw te bedenken en een meeslepende, hippe en verfijnde beleving te creëren, om gasten te betrekken en het vernieuwde ontwerp van het hoogwaardige concept te voltooien. Een zeer gespecialiseerd team van Mood-technici bracht het audio/video ontwerp in nog geen 90 dagen tot leven.

Het resultaat

In de lobby en de openbare ruimtes op de verdieping genieten de gasten van een custom sound met hits uit de jaren 60, 70 en 80 en nostalgische tv-themaliedjes. De muziek wordt ten gehore gebracht via een speciaal ontworpen Bose-geluidssysteem, met een volledige reeks krachtige luidsprekers, Control Space digitale signaalverwerking en PowerMatch-versterkers voor een echte audio showcase.

Om een ​​unieke locatie voor livemuziek te creëren, omvat het systeem een ​​podium van concertkwaliteit en een audio-installatie met een 48-kanaals Yamaha-mengpaneel voor evenementen met live optredens. De beleving wordt verder versterkt door een uitgebreide digital signage en televisienetwerk met HD-schermen in de lobby, de Violet Thorn Bar en het Pantry Restaurant.VERTICALE MARKT


Hospitality

AANTAL LOCATIES


500+

OPLOSSINGEN


Custom Music, Visuals, Geluidssystemen, AV systemen