DIGITALE MENUBORDEN

Als toonaangevende leverancier van visuele oplossingen voor restaurants over de hele wereld, biedt Mood Media de nieuwste technologie voor digitale menuborden, om onze klanten te helpen hun verkoop te stimuleren en hun klanten te betrekken als nooit tevoren. Met bekroonde grafische content creatie en boeiende CGI-afbeeldingen helpen de digitale menuborden van Mood restaurants zoals Stash’s Pizza om hun merk tot leven te brengen en de sfeer binnen elk restaurant te verbeteren, om trouwe klanten te krijgen en te behouden.

KENMERKEN

+ DYNAMISCH DIGITAAL MENU VAN ZES SCHERMEN
+ MEERDERE MENU TEMPLATES
+ CUSTOM CONTENT CREATIE

OVER STASH’S PIZZA

Stash’s Pizza is een pizzeria met meerdere locaties in Boston, MA, beroemd om handgemaakte New Yorkse pizza, met alleen maar verse ingrediënten. Ze zijn er trots op alleen de beste ingrediënten te gebruiken, zoals zelfgemaakte sauzen en fijne kazen om aan te sluiten bij regionale smaken, terwijl ze streven naar een consistente en onvergetelijke klantbeleving.

 

DIGITALE MENUBORDEN BIJ STASH’S PIZZA

Elke locatie van Stash’s Pizza maakt gebruik van een digitaal menubord met zes schermen met multi-zone lay-outs om menu-content weer te geven en speciale items te promoten. Ze gebruiken ook aanpasbare templates om het gevoel van hun restaurant nieuw leven in te blazen terwijl ze hun uitgesproken merkimago uitdrukken. Dankzij het betaalbare en uiterst toegankelijke content management systeem maken de digitale menuborden van Mood het voor de lokale restaurantmanagers makkelijk om snelle wijzigingen door te voeren. Ontworpen voor maximale betrouwbaarheid; want in het geval van een systeemprobleem blijven de digitale menuborden van Mood actief en ondersteund door een klantenservice waar bedrijven op kunnen bouwen.