Over Primark

Het jonge, fast-fashion merk Primark had creatieve visuele content nodig om items van hun grote en snel evoluerende collecties te presenteren. De uitdaging: het vinden van een passende technische oplossing naar de grote omvang van hun winkels, die geen afbreuk zou doen aan het iconische erfgoed van elk gebouw.

Onze aanpak

Mood heeft, in samenwerking met Primark, visueel opvallende installaties ontwikkelt, zoals een gebogen LED-scherm (strip) om het winkelende publiek in Primark Oxford Street West London te verwelkomen, één van de grootste indoor LED-schermen in de UK in hun Oxford Street East winkel te plaatsen en de verbluffende winkel aan de Gran Via in Madrid, waar met oogverblindende transparante LED-schermen en een panoramisch geluidssystemen een visueel onvergetelijke klantervaring is gecreëerd.

Na inmiddels ruim 280 winkels in Europa te hebben geopend heeft Primark haar zinnen nu op de VS gezet. In september 2015 hebben zij hun eerste winkel op Amerikaanse bodem geopend. In Boston heeft Mood LED-schermen ontworpen – en op maat gebouwd – die volledig binnen de merkstrategie van Primark passen, om de huidige trends en voorraadinformatie te presenteren, maar natuurlijk ook om klanten naar de winkel te trekken.
VERTICALE MARKT


Retail

OPLOSSINGEN


Muziek, Digital Signage, AV systemen