Digitale Menuborden

Als toonaangevende leverancier van visuele oplossingen voor restaurants over de hele wereld, biedt Mood Media de nieuwste technologie voor digitale menuborden, om onze klanten te helpen hun verkoop te stimuleren en hun klanten te betrekken als nooit tevoren. Met bekroonde grafische content creatie en boeiende CGI-afbeeldingen helpen de digitale menuborden van Mood restaurants zoals Louisiana Famous Fried Chicken om hun merk tot leven te brengen en de sfeer binnen elk restaurant te verbeteren, om trouwe klanten te krijgen en te behouden.

KENMERKEN

+ DYNAMISCH DIGITAAL MENU VAN VIER SCHERMEN
+ LOKALE INPUT MOGELIJK
+ AANPASBARE PROMOTIE ZONE
+ CUSTOM CONTENT CREATIE

BEDRIJFSACHTERGROND

Louisiana Famous Fried Chicken is een regionaal quick service restaurant met locaties in Texas, Arizona, Californië en Michigan, ontstaan uit vele reizen naar New Orleans en experimenten in de familiegarage. Het eerste restaurant opende in augustus 1976 in Los Angeles en de reactie van het publiek was overweldigend.

DIGITALE MENUBORDEN BIJ LOUISIANA FAMOUS FRIED CHICKEN

Louisiana Famous Fried Chicken gebruikt momenteel vier dynamische schermen met multi-zone lay-outs om menu-content weer te geven en seizoensgebonden- en speciale items te promoten. Dankzij het betaalbare en uiterst toegankelijke content management systeem maken de digitale menuborden van Mood het voor de lokale restaurantmanagers makkelijk om snelle wijzigingen door te voeren. Ontworpen voor maximale betrouwbaarheid; want in het geval van een systeemprobleem blijven de digitale menuborden van Mood actief en ondersteund door een klantenservice waar bedrijven op kunnen bouwen.