Over Aloft

De traditionele hotelindustrie op z’n kop zetten, dat is de missie van Aloft Hotels. Het merk levert stijl stijl met een urban, modern, open en levendig design voor een betaalbare prijs. Vanuit onze succesvolle samenwerking met Starwood Hotels & Resorts, heeft Mood Media het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Starwood om dit hippe nieuwe merk te lanceren en het ‘standaard’ te worden voor alle Aloft hotels.

De uitdaging

De uitdaging was om de visie van Aloft – het creëren van een uniek hotel – tot leven te brengen met een complete klantbeleving met muziek, beeld, geur en audiovisuele oplossingen. Het was onze taak om een geheel nieuwe beleving te ontwikkelen, puur op basis van de behoeften en doelstellingen van het merk. Maar hoe ontwerp je een beleving die de interactie tussen de gasten aanmoedigt – iets dat meestal niet wordt gepromoot in hotels?

MET HET ENORME SUCCES RONDOM HET ALOFT MERK, IS MOOD MEDIA ER TROTS OP ALOFT TE MOGEN HELPEN ZIJN BUITENGEWONE GASTBELEVING NAAR MENSEN OVER DE GEHELE WERELD TE BRENGEN.

Onze aanpak

De music designers van Mood Media creëerde een trendy sound dat de savvy vibe van Aloft perfect reflecteert, dat dankzij het Bose geluidssysteem een rijk en vol geluid krijgt. Mood breidde de sociale ambiance uit door de WXYZ Bar-beleving te creëren en met behulp van muziek en custom visuals een modieuze en inspirerende omgeving te ontwikkelen. Met een verbluffende LCD, een gastvrije geur en een aangenaam geluid, wordt elke gast volledig ondergedompeld in de Aloft-beleving, waardoor het unieke gevoel wordt bereikt dat Starwood vanaf het begin voor ogen had.

Het resultaat

Sinds de lancering in 2005 heeft Aloft meer dan 60 hotels geopend van Abu Dhabi en Baltimore tot Dallas en Beijing. Met het enorme succes rondom het Aloft merk, is Mood Media er trots op Aloft te mogen helpen zijn buitgewone gastbeleving naar mensen over de gehele wereld te brengen.


VERTICALE MARKT

HospitalityAANTAL LOCATIES

60+OPLOSSINGEN

Custom Music, Digital Signage,
On-Hold Messaging, Geur, AV systemen