:WINKELEN MET EMOTIE

Hoe zintuigen de verkoop stimuleren

Vul hieronder je gegevens in om het rapport te downloaden.

VERANDER DE STEMMING. VERANDER DE UITKOMST.

Mood Media, grondlegger van de achtergrondmuziek industrie, bestaat niet al ruim 80 jaar door stil te staan. Wij blijven ons ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we al onze klanten – van modewinkels en banken tot restaurants, hotels, supermarkten en de high street big hitters – kunnen blijven voorzien van het beste advies over hoe zij hun klanten op een holistische manier kunnen benaderen in hun winkels.

Uit deze studie blijkt dat maar liefst 90% van de omzet nog steeds in de winkels wordt gemaakt, ondanks de opkomst van het online winkelen en de steeds grotere impact die we hebben op de manier waarop we winkelen, de winkelstraat loopt nog altijd voorop.

Dit rapport geeft ons diepere inzichten over waar het om gaat in de fysieke winkel die er voor zorgt dat de consument wordt activeert in de winkel, bereid is terug te komen en waarom de fysieke winkel ver boven online winkelen wordt verkozen.

Aan de ene kant, zorgt de digitale wereld waarin we leven er steeds meer voor dat we hogere verwachtingen hebben van de keuzes en personalisatie in de winkels. Aan de andere kant, laat het ons hunkeren naar een zintuiglijke beleving en emotionele verbintenis.

Klanten voelen de behoefte om een inspirerende fysieke ervaring bij het winkelen te hebben en het is de plicht van de retailers om ervoor te zorgen dat, als consumenten eenmaal in de winkel zijn, ze niet alleen het gevoel hebben dat ze iets kopen van een bepaalt merk, maar dat ze betrokken raken bij het merk en het volledig omarmen.

De belangrijkste les? Wanneer je de stemming verandert, verander je de uitkomst.

Dit rapport geeft ons, en hopelijk jou ook, de instrumenten die kunnen bijdragen aan het creëren van een markt waar elk merk een eigen unieke sfeer kan definiëren en tot leven kan laten komen, om zo grotere en langdurigere emotionele verbintenissen met consumenten via hun fysieke winkels te creëren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.