MOOD:MUSIC VOOR RESTAURANTS

 

DE MEESTE TRACKS.
DE GROOTSTE KEUS.
HET MEEST VERTROUWD.

Of je nu een elegante ambiance wilt creëren, een thema wilt ondersteunen of de dining experience wilt verrijken, Mood zorgt voor een compleet menu aan restaurant muziek.

Neem direct contact met ons op en ontdek waarom meer dan 100.000 locaties op Mood -’s werelds grootste leverancier van restaurantmuziek- vertrouwen.

“We hebben naar alle muziekopties gekeken, maar Mood Media onderscheidde zich van de rest. Ze begrijpen ons merk en helpen ons een beleving te creëren, en het niveau van support en lokale service kan gewoon niet gevonden worden bij andere aanbieders. Mood biedt meer dan alleen geweldige muziek. Ze bieden een oplossing die voor mijn bedrijf is gemaakt.”

– Jonathan Luther, Eigenaar / Musicus – JJ’s Red Hots

Mood Mix

Neem de leiding met Mood Mix, onze streaming muziekoplossing, volledig legaal voor zakelijk gebruik en speciaal ontworpen voor de kleinere bedrijven. Geniet van online toegang tot onze volledige muziekdatabase en personaliseer uw mix via onze online interface en mobiele app. Geen nieuwe hardware vereist.

Mood Mix Pro

De meest betrouwbare muziekstreaming oplossing op de markt. Ervaar alle features en voordelen van Mood Mix via ons professionele StreamingPlusTM platform. Wij leveren het playback device waarop jouw muziek gebufferd wordt voor een naadloze luisterervaring. Mood Mix Pro maakt streaming makkelijk en betaalbaar.

Core Music

De kracht van muziek. De nummer 1 in achtergrondmuziek voor kleine bedrijven en regionale merken. Ontdek een catalogus van meer dan 160 playlists, professioneel samengesteld voor elke doelgroep en branche.

Ervaar de waarde van design en de rust die Mood biedt via onze Core Music oplossingen, een toonaangevende keuze voor kleine bedrijven en regionale merken.

CUSTOM MUSIC

Jouw eigen karakteristieke geluid. Werk samen met één van onze professionele Music Designers om jouw unieke soundtrack te ontwerpen. Creëer een consistente experience in al jouw locaties, wereldwijd.

Werk zij-aan-zij met een eigen DJ om een unieke eigen playlist te ontwerpen die jouw merkwaarden perfect reflecteert.

MUZIEKPLATFORMS VOOR ELKE TOEPASSING

Geen twee restaurants zijn hetzelfde. Daarom bieden we een keur aan betrouwbare muziekleveringsplatforms. Van internet-based devices tot streaming en van CD tot een complete muziekcomputer. Altijd het juiste platform voor jouw restaurant.

Case Studies

Lees wat anderen zeggen over Mood Restaurant Muziek

Growler’s

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.