MUZIEK VOOR BEDRIJVEN

MEER TRACKS. MEER KEUZE. GEEN GEDOE.

DE SFEERMAKER

Op zoek naar hits of een specifiek genre? Of heb je misschien een gespecialiseerde mix of een volledig programma op maat nodig? Wat je ook wilt, Mood heeft de perfecte muziek voor zakelijke gebruik die past bij je merk en budget, inclusief meerdere type muzieksystemen om aan je specifieke behoeften te kunnen voldoen. Leg de emotionele kracht van muziek vast en zet het aan het werk voor je bedrijf.

  • Werelds grootste database met volledig gelicentieerde muziek.
  • Muziekprogramma’s ontworpen door professionals uit de muziekindustrie (niet door algoritmen)
  • Alle muziek is gescreend voor zakelijk gebruik
  • Meerdere muzieksystemen
  • On-site service en support

Custom Music

Jouw kenmerkende geluid. Werk samen met een professionele muziek designer om je eigen soundtrack te ontwikkelen. Creëer een consistente beleving binnen al je locaties over de hele wereld.

Werk samen met één van onze muziek designers om een kenmerkende custom muziekafspeellijst te ontwikkelen die een unieke weerspiegeling is van je merk.

Core Music

Ervaar een betere oplossing met de beste achtergrondmuziek voor kleine en regionale merken. Verken een catalogus van 160+ programma’s, die professioneel is ontworpen voor elk publiek en elke branche. Bedien je muziek en plan dayparts met gemak!

ALCAS MUSIC MASTER

Creëer een ultieme sfeer in uw bedrijf met het meest gebruikte muzieksysteem in de horeca, de Alcas Music Master. Eenvoudig in gebruik, altijd up-to-date met de nieuwste muziek en geen verzoekplaatje is te gek binnen onze database met honderdduizenden tracks.

Mood Mix

Beheer je muziek met Mood Mix, onze streamingoplossing, speciaal ontworpen voor de (midden)kleine bedrijven. Geniet van online toegang tot onze volledige muziekdatabase en personaliseer je mix via onze online interface en mobiele app. Geen nieuwe hardware vereist.

Mood Mix - Music for Business
Music for Business - Mix Pro Desktop

Mood Mix Pro

De meest betrouwbare muziekstreamingoplossing in de branche. Geniet van alle functies en voordelen van Mood Mix geleverd via ons commerciële, StreamingPlus™ platform. We leveren het systeem en je muziek is vooraf gebufferd om een perfecte muziekbeleving te garanderen. Mood Mix Pro maakt het streamen van muziek eenvoudig en betaalbaar.

Van internet-based devices en muziekstreaming tot een CD of complete muziekcomputer, onze leveringstechnologie past zich aan op jouw behoeften. Hoe je jouw muziek ook wil ontvangen, Mood heeft flexibele en betrouwbare platforms die speciaal voor zakelijk gebruik zijn ontworpen.

MUZIEKSYSTEMEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.