MOOD:MIX

MUZIEKSTREAMING VOOR JE BEDRIJF.
INNOVATIEF. BETROUWBAAR. GEBRUIKSVRIENDELIJK.

Neem de volledige controle over jouw muziek met Mood Mix. Bouw je eigen muziekmix en fine-tune jouw soundtrack met een enkele click. Mood Mix maakt zakelijk muziek streamen gemakkelijk, betaalbaar en vooral leuk.

WAAROM MOOD MIX?

ONTWORPEN VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Volledig legaal voor commercieel gebruik ZONDER advertenties of onderbrekingen. Toegang tot miljoenen nummers, gescreend op inhoud en lyrics en gecertificeerd voor zakelijk gebruik.

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

Intuïtieve controls, ontworpen voor zakelijke gebruikers. Geen technische kennis of expertise benodigd. Login, kies jouw favoriete muziek en click play.

BETAALBAAR

Geen nieuwe hardware benodigd. Sluit jouw eigen computer, tablet of smartphone aan op jouw geluidsinstallatie en start met luisteren.

CUSTOMIZABLE

Gebruik ons exclusieve Mood Mix Board om jouw mix aan te passen. Like of blokkeer songs om jouw sound te fine-tunen.

FLEXIBELE PLANNING

Verschillende soorten muziek voor verschillende delen van de dag? Geen probleem. Mood Mix laat je verschillende mixen opslaan en maakt het gemakkelijk om te plannen wat je wanneer wil horen.

VOLLEDIG LEGAAL

We zijn er trots op dat we de grootste gelicentieerde catalogus met muziek kunnen aanbieden, meer dan welke andere provider ook. Ervaar de rust die je krijgt met Mood Mix.

Streaming Music for Business

GET SOCIAL WITH MIX PRO

Boost de experience en ga social met jouw klanten met Mood Mix Pro. Uitgerust met onze exclusieve HYBRID STREAMINGPLUS™ technologie, buffert deze professionele muziekoplossing de muziek lokaal op het device voor een naadloze luisterervaring.

Mix Pro biedt ook en aantal verrassende sociale en interactieve features. Geef jouw klanten een stem in de volgorde van de songs met Social Mix. Maak gebruik van ’s werelds populairste muziek-herkenningssoftware door targeted boodschappen en mobiele content te delen met klanten die Shazam gebruiken in jouw winkel. De toekomst van muziek is hier met Mood Mix Pro.

Klaar om meer te ontdekken?

“Mood Mix Pro en Social Mix zijn de perfecte oplossingen voor onze business. We hebben nu toegang tot een verbazingwekkende hoeveelheid muziek die we zelf kunnen mixen. Deze custom playlists kunnen we eenvoudig inplannen voor verschillende dagdelen om aan te sluiten op de drukte in de winkel. Het is gemakkelijk in gebruik en onze klanten zijn dol op de Social Mix feature. Ze krijgen de kans om mee te doen aan de muziekbeleving en hun innerlijke DJ los te laten.”

Corey Matthews

Assistant General Manager, Growler USA of Austin

 

MOOD:MIX CONTROL PANEL

SELECTEER. PERSONALISEER. PLAN. HERHAAL

 

music streaming for business

MIXEN

Creëer zoveel mixen als je wil en bewerk ze wanneer jij dat wil.

business music streaming

NOW PLAYING

Ons intuïtieve dashboard geeft jou de controle. Zie welke song, artiest en album op dit moment spelen. Gebruik onze sliders om jouw Mix te personaliseren en like of block songs om jouw sound te finetunen.

Mood Mix Pro

PLANNING

Creëer een volledig aangepaste muziekbeleving door jouw mixen in te plannen voor de juiste dag en tijd.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.