Op zoek naar de hits of juist een specifiek genre? Misschien past een unieke mix of custom playlist het best? Hoe je ook wil klinken, Mood heeft een passende oplossing voor jouw wensen en budget, evenals de technologie om die muziek kristalhelder over te brengen binnen jouw bedrijf.

Custom Music

Jouw unieke sound. Werk samen met een professionele Music Designer om jouw unieke soundtrack te ontwikkelen. Zo bouw je een consistente experience op al jouw locaties, wereldwijd.

Werk zij-aan-zij met een persoonlijke Music Design expert om een unieke eigen playlist te ontwerpen die jouw merkwaarden perfect reflecteert.

Core Music

De kracht van muziek. De nummer 1 in achtergrondmuziek voor kleine bedrijven en regionale merken. Ontdek een catalogus van meer dan 160 playlists, professioneel samengesteld voor elke doelgroep en branche.

ALCAS MUSIC MASTER

Creëer een ultieme sfeer in uw bedrijf met het meest gebruikte muzieksysteem in de horeca, de Alcas Music Master. Eenvoudig in gebruik, altijd up-to-date met de nieuwste muziek en geen verzoekplaatje is te gek binnen onze database met honderdduizenden tracks.

Mood Mix

Neem de leiding met Mood Mix, onze streaming muziekoplossing, volledig legaal voor zakelijk gebruik en speciaal ontworpen voor de kleinere bedrijven. Geniet van online toegang tot onze volledige muziekdatabase en personaliseer uw mix via onze online interface en mobiele app. Geen nieuwe hardware vereist.

Mood Mix Pro

De meest betrouwbare muziekstreaming oplossing op de markt. Ervaar alle features en voordelen van Mood Mix via ons professionele StreamingPlusTM platform. Wij leveren het playback device waarop jouw muziek gebufferd wordt voor een naadloze luisterervaring. Mood Mix Pro maakt streaming makkelijk en betaalbaar.

Of je nu de laatste aanbieding communiceert, klanten herinnert aan jouw openingstijden of hen uitnodigt jouw social media kanalen te volgen, Mood Messaging oplossingen geven jouw merk een krachtige stem.

On-Hold Messaging

Haal het maximale uit on-hold wachttijd. Wij maken on-hold marketing effectief, makkelijk en betaalbaar. Minder hang-ups, meer positieve interactie en een krachtige, persoonlijke indruk met on-hold muziek en messaging.

In-Store Messaging

Mix gerichte in-store messaging met de juiste muziek om jouw klanten te bereiken. Creëer een branded kanaal waarmee je de keuzes van de consument op point-of-purchase beïnvloedt.

VOICE DIENSTEN

Professionele voice-overs. Geef jouw voice response systeem een opfrisbeurt, voeg professionele voice-overs toe aan jouw video’s, til jouw messaging naar een hoger niveau.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.