MOOD:SALON & WELLNESS

 

LAAT KLANTEN TERUGKOMEN DOOR EEN GEWELDIGE BELEVING.

Herhaalbezoeken. Maximale aanbevelingen. Minimale kosten.

Met Mood’s betaalbare en betrouwbare oplossingen, waaronder kundig samengestelde schoonheidssalonmuziek, digital signage en meer, boek je meer afspraken en lever je een ervaring waar jouw klanten razend enthousiast van worden.

DIGITAL SIGNAGE

Verrijk de sfeer in de salon, promoot aanbiedingen, inspireer klanten en zoveel meer. Met een gebruiksvriendelijke online portal, kun je dayparted of seizoensplanningen maken voor jouw content. Aanpassingen maak je met enkele eenvoudige clicks. Meer informatie

Muziek

Speciaal ontworpen voor schoonheidssalons. Kies uit meer dan 160 muziekprogramma’s, op maat gemaakte afspeellijsten en streamingopties met persoonlijke toegang tot miljoenen nummers – allemaal gemaakt door professionele muziekontwerpers om je unieke merkimago te weerspiegelen.

Meer informatie

VOICE MESSAGING

Maak gebruik van de kracht van jouw eigen brand voice. Gebruik On-Hold messaging om bellers te informeren, belverkeer te managen en wachttijdperceptie te verkorten. Met In-Store messaging kun je impulsaankopen stimuleren en een naadloze integratie met jouw muziek creëren.
Meer informatie

GEUR

Kies uit meer dan 1.600 verkwikkende geuren om jouw merk te versterken en een memorabele ervaring voor de klant te creëren. Onze oplossing dekken ruimten van elk formaat, van 20 tot 1.000 vierkante meter.
Meer informatie

SOCIAL & MOBILE

Geef klanten de interactieve beleving die zij vragen. Treed in contact via de muziek en doe gerichte aanbiedingen met Social Mix.
Meer informatie

PROFESSIONELE GELUIDSSYSTEMEN

Complementeer de experience hoogwaardige audiosystemen voor elke schaal en elk budget. Ervaar professionele installatie, met betrouwbare lokale service en support.
Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.