MOOD:HOSPITALITY

GET THEM IN THE MOOD TO STAY

Gasten komen en gaan. Verleid ze om steeds weer terug te komen door een multi-sensory experience te creëren, die ze nooit meer vergeten. Wat jouw stijl ook is – boutique, extended stay of full-service – met de juiste audio, visuals en geur zet je een unieke sfeer neer, die jouw merk complementeert en tot de verbeelding van jouw gasten spreekt.

MUZIEK

Zet de juiste toon vanaf de start. Kies uit handgeselecteerde programma’s, flexibele streaming oplossingen of creëer jouw eigen playlist voor een soundtrack die jouw gasten nergens anders horen.

Meer informatie

BEELD

Van ambient displays tot videowalls, Mood is jouw one-stop-shop voor al jouw visuele behoeften. Een gebruiksvriendelijk online platform stelt je in staat om jouw gepersonaliseerde content te maken, terwijl je jouw merkwaarden helder communiceert.

Meer informatie

SOCIAL & MOBILE

Informeer jouw klanten en promoot financiële diensten met locatie-gebaseerde mobile marketing. Stuur custom content, direct naar de smartphone van jouw klant, terwijl je waardevolle informatie verzamelt.

Meer informatie

GEUR

Maak tijdloze herinneringen en een onvergetelijke ervaring met onze selectie van meer dan 1.600 verkwikkende geuren. Dek ruimten van 50 tot 1.000 vierkante meter met onze innovatieve geurdiffusers.

Meer informatie

ON-HOLD MESSAGING

Bedien bellers met dezelfde gastvrijheid die jouw gasten ervaren. Beantwoord veelgestelde vragen, manage belverkeer en reduceer hangups, zodat je altijd aan de verwachtingen kunt voldoen.

Meer informatie

AUDIOVISUELE SYSTEMEN

Professioneel design en installatie van geïntegreerde audiovisuele systemen. Complementeer de ervaring met betaalbare en professionele apparatuur van toonaangevende merken als Bose Pro en Apart Audio.

Meer informatie

MOOD & BOSE

Goede muziek verdient goede apparatuur.

Bij Mood zijn we trots op het feit dat we bedrijven helpen de perfecte muziek te kiezen. Daarom werken we samen met Bose. Wereldwijd erkend voor hun excellente persoonlijke en professionele audioapparatuur, levert Bose geweldig geluid door geavanceerd onderzoek en innovatie.

Kwaliteit dat je klanten horen en verwachten.
Onderzoek toont aan dat consumenten goed geluid herkennen en prefereren. De hang naar hoogwaardig geluid is bovendien trending. Bose helpt jouw luisterervaring te transformeren en de volle potentie van jouw investering in muziek en messaging te benutten.

Prijs en performance.
Als ’s werelds grootste distributeur van Bose’s professionele producten, is Mood in staat om haar klanten exceptionele waarde te bieden. Met meer dan 20 jaar samenwerking, zijn Mood en Bose een formidabel team in het leveren van een onvergetelijke luisterervaring.

Verrijk jouw brand image
Zoals het oude gezegde ons leert: waar je mee omgaat raak je mee besmet. Bose wordt als merk wereldwijd herkend als hoogwaardige audiopartij. Een investering in Bose apparatuur toont jouw klanten dat je voor hen enkel het beste zoekt.

Onze Case Studies

Engage customers. Grow your business.

The Verve Hotel

Aloft

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.