MOOD: GEZONDHEIDSZORG

LEVER EEN GEZONDE DOSIS MUZIEK – EN MEER

Het creëren van een comfortabele beleving en het runnen van een efficiënte praktijk zijn de sleutels tot een hoog niveau van patiëntenzorg. Met de bewezen zorgoplossingen van Mood bied je een rustgevende en prettige omgeving voor je patiënten. Bundel oplossingen om overheadkosten te verlagen voor maximale ROI.

MUZIEK

Kies uit meer dan 160 muziekprogramma’s, flexibele streamingopties of maak je eigen soundtrack. Volledig legaal en speciaal ontworpen voor de kleinere bedrijven.

Meer informatie

MOOD TV VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Creëer je eigen tv-netwerk. Beheer je content en pas deze aan met één klik op de knop.

Meer informatie

ON-HOLD MESSAGING

Gebruik on-hold messaging om veelgestelde vragen te beantwoorden, spreekuren in te stellen en oponthoud te verminderen, zodat je beter in staat bent om aan al je patiëntenbehoeften te kunnen voldoen.

Meer informatie

GEUR

Van geur is aangetoond dat het angst bij meer dan 60% van de patiënten vermindert. Help je patiënten en personeel te ontspannen met kalmerende geuren als lavendel, vanille, jasmijn, of zelfs uw eigen ontworpen geur.

Meer informatie

GELUID & SOUND MASKING

Geniet van kraakhelder geluid op elke gewenste volume met betrouwbare, professionele apparatuur van onze toonaangevende AV-partners. Bescherm de privacy van je patiënten met onze sound masking oplossingen.

Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.