MOOD:CONVENIENCE STORE

LAAT KLANTEN TERUGKOMEN MET MOOD

Bij het laten terugkomen van klanten draait het vooral om het voldoen aan hun verwachtingen en het leveren van een consistente beleving. Met onze betaalbare en betrouwbare oplossingen stimuleer je het klantverkeer in de winkel en bouw je aan een langdurige klantenloyaliteit voor de herhalingsaankopen waar convenience stores het veelal van moeten hebben.

Promoot producten met hoge marges en verhoog de verkopen met in-store messaging. Kant-en-klare programma’s die speciaal ontworpen zijn voor toepassingen in convenience stores.

MUZIEK

Kies uit meer dan 160 muziekprogramma’s, flexibele streamingopties of maak je eigen soundtrack. Volledig legaal en speciaal ontworpen voor de kleinere bedrijven.

Meer informatie

DIGITAL SIGNAGE

Vang de aandacht van je klanten en geef je etalage een nieuwe impuls met digital signage en digitale menuborden. Pas content snel aan met een paar eenvoudige klikken.

Meer informatie

MESSAGING

Trigger impulsaankopen en haal klanten naar binnen vanaf de pomp. Integreer met overheadmuziek om aankopen op het verkooppunt te stimuleren.

Meer informatie

GEUR

Verhoog de verblijftijd en promoot speciale en seizoensproducten met jouw keus uit meer dan 1.600 verfrissende en verkwikkende geuren.

Meer informatie

AUDIOVISUELE SYSTEMEN

Maak de beleving compleet met betaalbare en betrouwbare audiovisuele apparatuur van merken als BOSE, LG, Apart, Samsung en andere toonaangevende AV-partners.

Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.