MOOD:BANKEN

INVESTERINGEN IN GELUID. ZICHTBARE RENDEMENTEN.

Met de juiste beelden en muziek in jouw filiaal lever je een exceptionele beleving waar klanten voor blijven terugkomen. Met reeds meer dan 20.000 financiële instellingen in ons portfolio, is Mood de juiste partner als het gaat om het maximaliseren van de return on investment in customer experience.

MUZIEK

Kies uit meer dan 160 muziekprogramma’s, flexibele streamingopties of maak je eigen soundtrack. Volledig legaal en speciaal ontworpen voor de kleinere bedrijven.

Meer informatie

DIGITAL SIGNAGE

Maximaliseer elk bezoek en reduceer de wachttijdperceptie met digital signage van Mood. Een intuïtief content management platform maakt het simpel om content te creëren en aan te passen met een enkele click.

Meer informatie

SOCIAL & MOBILE

Informeer jouw klanten en promoot financiële diensten met locatie-gebaseerde mobile marketing. Stuur custom content, direct naar de smartphone van jouw klant, terwijl je waardevolle informatie verzamelt.

Meer informatie

ON-HOLD MESSAGING

Met Mood On-Hold Messaging, kun je hetzelfde hoge servicelevel leveren wanneer je even niet aan de telefoon kunt komen. Manage belverkeer, verminder hangups en promoot jouw filiaal terwijl bellers wachten. Meer informatie

 

GEUR

Versterk jouw merkimago en maak een blijvende indruk op jouw klanten met keuze uit meer dan 1.600 verkwikkende geuren.

Meer informatie

PROFESSIONELE GELUIDSSYSTEMEN

Complementeer de experience met betaalbare en betrouwbare professionele apparatuur van toonaangevende merken als Bose Pro en Apart Audio. Bescherm de privacy van jouw klanten met Sound Masking oplossingen.

Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.