MOOD:AUTOMOTIVE

THE CUSTOMER EXPERIENCE.
DRIVE IT HOME.
WITH MOOD.

Verhoog de omzet. Versterk klantloyaliteit.

Als het aankomt op auto aankoop en onderhoud, hebben consumenten keuze genoeg – maar het is de experience die bepaalt waar zij uiteindelijk hun geld uitgeven. Met Sight, Sound, Scent, Social en Systems oplossingen van Mood, optimaliseer je de customer experience om te garanderen dat jouw bedrijf de ‘go-to’ is voor alle automotive behoeften van jouw doelgroep.

MUZIEK

De muziek in jouw bedrijf zegt veel over jouw merk. Kies uit meer dan 160 professioneel ontworpen muziekprogramma’s of creëer een geheel eigen geluid.

Meer informatie

Mood TV voor Automotive

Creëer je eigen tv-netwerk. Beheer je content en pas deze aan met één klik op de knop. Mood TV biedt een volledige gepersonaliseerde en branded visuele beleving. Informeer en entertain je klanten met vele opties voor dynamische content.

Meer informatie

MESSAGING

Van on-hold en on-site messaging tot voice-overs voor web audio of video’s, Mood Messaging geeft jouw merk een stem zodat je bellers aan de lijn houdt en het maximale uit elke bezoeker haalt.

Meer informatie

GEUR

Verfris jouw showroom, wachtruimten en service center. Creëer een onvergetelijke customer experience. Vul ruimtes – van 50 tot 1.000 vierkante meter – subtiel met onze geavanceerde geurdiffusers.

Meer informatie

PROFESSIONELE GELUIDSSYSTEMEN

Complementeer de experience met betaalbare en betrouwbare, professionele audiovisuele apparatuur. Upgrade jouw sound met toonaangevende merken als Bose Pro en Apart Audio.

Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.