MOOD:DIGITALE MENUBORDEN

INSPIREER KLANTEN. VERHOOG DE VERKOOP.

Je menu is meer dan een keuzelijst – het is een visueel landschap van je merk. De digitale menuborden van Mood brengen je merk tot leven. Makkelijk aan te passen, betaalbaar en uiterst gebruiksvriendelijk. De dynamische displays van Mood geven je de controle en flexibiliteit om een maximale ROI te behalen.

WAAROM MOOD?

GEAVANCEERDE EENVOUD

Mood’s Digitale Menuborden bieden een ongeëvenaarde visuele ervaring. Tegelijkertijd zorgt ons MVision platform ervoor dat je jouw content overzichtelijk en gemakkelijk kunt bewerken via elk web-enabled device.

VOLGENS DE VOORSCHRIFTEN

Met Mood’s Digitale Menuborden is het gemakkelijk om aan lokale regelgeving voor menukaarten te voldoen. Voedingswaarden deel je gemakkelijk op een informatieve en visueel aantrekkelijke manier.

NIET ALLEEN VOOR RESTAURANTS

Van koffiebars tot brouwerijen en van pubs tot blended retail, Mood’s Digitale Menuborden passen perfect in elke formule. Kies uit talloze customizable templates met multi-zone layouts, om op een enkel scherm jouw gasten te informeren en producten onder de aandacht te brengen. Met pakketten voor elke gewenste configuratie heeft Mood altijd een passende en oogstrelende digital signage oplossing dat past bij jouw bedrijf.

CONTENT MANAGEMENT. MAAR DAN MAKKELIJK.

Mood’s digital signage software biedt een online content management platform dat snel, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik is. Creëer content als een pro met aantrekkelijke templates. Plan content in en pas het on-the-fly aan, voor een enkele locatie of je gehele keten. Bouw gerichte campagnes met resultaten die het verschil maken.

BETROUWBAAR. BY DESIGN

In welke branche je ook opereert, je hebt betrouwbare signage systemen nodig. Mood’s Digitale Menuborden zijn uitgerust met ingebouwde fail-safe functionaliteit, zodat zij blijven werken bij systeem issues. Een toegewijd serviceteam staat 24/7 voor u klaar.

VEEL MEER DAN ALLEEN DIGITALE SIGNAGE

Van ‘s werelds meest toonaangevende muziekoplossingen voor zakelijk gebruik tot professionele AV-systemen, wij maken het je gemakkelijk om de hele klantbeleving te verbeteren. En besparen doe je door meerdere oplossingen te bundelen.

menu board templates

ONTWERP TEMPLATES ALS EEN PRO

Ontwerp als een professional. Kies uit onze uitgebreide catalogus met templates voor digitale menuborden of laat ons een branded template maken. Het is jouw menu, jij kiest!

CONTENT MANAGEMENT. EENVOUDIG GEMAAKT.

Mood’s digital signage software biedt een online content management platform dat snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is. Maak content als een pro met professionele templates voor digital signage. Plan en wijzig content voor één locatie of voor je hele netwerk. Maak campagnes die zijn afgestemd op je doelgroep voor de beste resultaten.

digital signage, electronic signage, digital sign software

BETROUWBARE DIGITAL SIGNAGE PLAYERS

Als het gaat om je digitale menuborden, is content koning, maar je hebt nog steeds een betrouwbaar apparaat nodig om het naar de schermen over te brengen. Onze innovatieve digitale mediaspelers zijn toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid en zorgen ervoor dat je menuborden altijd werken.

CASE STUDIES MET DIGITALE MENUBORDEN

Vergemakkelijk. Inspireer. Informeer.

LA Fried Chicken

Dominic’s Casual Italian

Stash’s Pizza

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.