MOOD:DIGITAL SIGNAGE

 

ENTERTAIN. INFORMEER.

VERKOOP MEER.

Van gepersonaliseerde digital signage software tot custom content, digitale menuborden, video walls, kiosken en touch-displays. De beeldoplossingen van Mood transformeren hoe klanten naar jouw bedrijf kijken.

digital signage, electronic signage, digital sign software
WAAROM MOOD DIGITAL SIGNAGE

Promoot. Informeer. Entertain. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten maken echt verschil. We zijn een echte one-stop-shop provider. Van compleet systeemontwerp, software, hardware en content tot service en support. Betrouwbaarheid en gemak zijn nog maar het begin wanneer je samenwerkt met Mood.

  • BEST-IN-CLASS OPLOSSINGEN VOOR ELKE SCHAAL
  • PROFESSIONELE TEMPLATES VOOR ELKE TOEPASSING
  • FULL-SERVICE CONTENT ONTWIKKELING EN MANAGEMENT
  • GEBRUIKSVRIENDELIJKE DIGITAL SIGNAGE SOFTWARE
  • PROFESSIONEEL DESIGN, INSTALLATIE EN SERVICE
digital signage, electronic signage, digital sign software

CONTENT MANAGEMENT.
MAAR DAN MAKKELIJK

De digital signage oplossingen van Mood bieden een online content management platform dat snel, eenvoudig en betrouwbaar is. Creëer content als een pro met aantrekkelijke templates. Plan content in en pas het on-the-fly aan, voor een enkele locatie of je gehele keten. Bouw gerichte campagnes met resultaten die het verschil maken.

Mood TV

Voorkom advertenties van concurrenten, entertain je klanten en stimuleer de verkoop. Laat eenvoudig branded content zien, afgewisseld door populaire, korte televisieprogramma’s. Mood TV is de meest betrouwbare oplossing waarmee jij de controle houdt over de content binnen jouw bedrijf.

DIGITALE MENUBORDEN

Mood biedt een uitgebreide suite aan digital signage software oplossingen, waaronder digitale menuborden met award-winning graphics en CGI animaties die jouw menu tot leven brengen voor gasten. Dynamische displays promoten bijgerechten met hoge marges, zetten seizoensspecials in het zonnetje en stimuleren impulsaankopen voor maximale ROI. Klik hieronder om meer te ontdekken over de kracht van digitale menuborden als omzetbooster en ter verrijking van de customer experience.

video walls, digital signage, digital sign software

Video Walls

Creëer de wow-factor en geef jouw klanten een onvergetelijke ervaring. Of je nu op zoek bent naar complete video walls, een enkel scherm of iets er tussenin, Mood biedt alles wat jij nodig hebt om een blijvende indruk te maken – hardware, software en installatie. Ga voor groots met Mood video walls.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving door de kracht van MOOD:MEDIA. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Voor vragen over onze service, een factuur of overige vragen over je Mood account kun je dit contactformulier gebruiken.